Inkoopcoaching

De huidige markt stelt hoge eisen aan uw organisatie en van de afdeling inkoop wordt steeds meer professionaliteit en kwaliteit verwacht. Het moet allemaal sneller, beter, goedkoper, en het liefst allemaal tegelijk. Ontwikkeling van uw medewerkers, optimalisatie van inkoopprocessen en verlaging van inkoopkosten zijn daarom belangrijke aandachtspunten binnen de inkoop om blijvende resultaten te bereiken.

Is de kwaliteit en/of professionaliteit van uw inkoopafdelingen niet op het gewenste niveau, omdat bijvoorbeeld goede professionele inkopers niet te vinden zijn?

Of is uw inkoopafdeling eigenlijk te klein om alle benodigde expertise in huis te hebben of te houden, bijv. contract- en leveranciersmanagement, elektronische veilingen, Europees aanbesteden, raamovereenkomsten, procesverbetering en –automatisering?

"Dan staat Noesis voor u klaar om u te helpen om door middel van inhoudelijke coaching uw ambities te realiseren. Noesis neemt het proces niet over, maar ondersteunt u. Samen met u bepalen wij de wijze en vorm van coaching, specifiek afgestemd op uw organisatie."

Inkoopcoaching wordt opgesplitst naar: